FÖLJ OSS I VÅR VARDAG

Effektivisera era möten med Samsung Flip

Samsung Flip

Samsung Flip är en ny interaktiv 55” display i UHD-format med inbyggd whiteboard-funktion skapad för att bidra till ett mer produktivt och kreativt samarbete i t.ex. skolor och mötesrum.

Upp till 4 personer kan göra noteringar samtidigt direkt på skärmen genom att använda den medföljande pennan eller pekfingret. När mötet är över kan innehållet och noteringarna sparas i skärmens inbyggda minne (8GB), på en nätverksserver, sparas ner till ett USB eller dela dem på olika digitala kanaler.

Funktionen Touch Out Control gör det möjligt för användare att ansluta sina personliga enheter till Samsung Flip för att presentera i realtid. Direkta ändringar som görs på skärmen skickas sedan automatiskt till användarens personliga enhet och tvärtom.

Samsung Flip har en användarvänlig och intuitiv meny som underlättar navigering och ger snabb åtkomst till olika funktioner. Den har dessutom flexibla anslutningsmöjligheter: HDMI, Windows10 (Miracast) eller spegla dina Samsung enheter genom att koppla upp dig via NFC.

InGlass-tekniken säkerställer en direkt respons på skärmen och garanterar att du får samma känsla som att skriva eller rita direkt på ett papper. Inbyggda sensorer aktiverar displayen när en person närmar sig, tar upp pennan eller växlar mellan landskap- och porträttläge.

Som tillbehör finns det ett ergonomiskt rullstativ som är roterbart där displayen kan visas i både landskap- och porträttläge och har en lutning på 4,5 grader.


Se här hur du kan arbeta med Samsung Flip


Bilder på Samsung Flip


Kontakta oss på AA-Video om du är intresserad. Vi berättar gärna mer

AA-Video levererar bildteknik till Swedish Open Sq...
Nya kraftfulla DMPS-enheter med inbyggd AirMedia

AA-VIDEO | Er partner för AV lösningar

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er! AA-VIDEO är mångfacetterat företag med lång erfarenhet inom AV branschen. Tveka inte att kontakta oss. Ring 013355560 eller klicka in här nedan för att ställa en fråga.

AA-VIDEO i korthet

Välkommen till AA-Video | Vi erbjuder försäljning, leasing och korttidsuthyrning av allt inom professionell bild, ljud, ljus och styrteknik till företag, stat, landsting och kommun.

Vare sig det gäller en enstaka produkt eller en helhetslösning till konferensrum, hörsalar, simulatorer eller olika event m.m.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Hitta oss

Huvudkontor Linköping
Gesällgatan 11
582 77 Linköping


Vägbeskrivning

Öppettider

Mån - Tor kl. 07:00 - 16:00
Fredag kl. 07:00 - 15:00
Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00

Dag före röd dag stänger vi 12:00 (gäller även dag före julafton och midsommarafton) 

Fakturor

Ni kan skicka fakturor till oss via faktura@aa-video.se

Intranät: Logga in

Kontakta oss

Huvudkontor Linköping
Tel. 013-35 55 60
e-post. info@aa-video.se


Stockholm
Tel. 08-45 45 560
e-post. stockholm@aa-video.se


Göteborg
Tel. 031-57 55 60
e-post. goteborg@aa-video.se


Växjö
Tel. 0470-74 55 60
e-post. vaxjo@aa-video.se