Vi på AA-Video är med och stöttar Aktiv Skola!

aavideo-blogg

Aktiv Skola står för en positiv utveckling av skolan och vi på AA-Video är stolta över att vara med och bidra till deras arbete.


Vi tycker det är viktigt att bidra till en bättre skola i Sverige, därför har vi valt att stötta denna organisation och deras arbete.

Gör som oss på AA-video och stötta stiftelsen Aktiv Skola.


Om Stiftelsen Aktiv Skola

Stiftelsen Aktiv Skola arbetar med socialt entreprenörskap. Det innebär att vi inte är en ideell organisation. Vi brinner för de frågor vi driver och vi vill bidra så mycket vi kan för att skapa en bättre skola i Sverige.

Vi har valt att fokusera på områdena droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning. Vill man skapa en bättre skola går det inte att bortse från dessa områden som är ofrånkomligt förenade med kunskapsinhämtning och elevernas möjligheter till en positiv utveckling. Tyvärr kommer dessa frågor ofta i skymundan på grund av ekonomiska prioriteringar, och därför har vi valt att kostnadsfritt erbjuda utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor. Vi har sakkunniga på varje område och tillsammans med inhyrda experter och representanter från Förtroendegruppen har vi tagit fram tidsenligt, användarvänligt och lättillgängligt material som efterfrågats på skolorna.

Läs mer om Aktiv Skola här: https://aktivskola.org/


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?
Kontakta oss | Erhåll offert

Ett smidigt, digitalt konferenssystem.
Vinterljus närmar sig med stormsteg!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.aa-video.se/