Skip to main content

AA-Video förenar funktion och estetik

Sedan 1976 har AA-Video levererat allt från enstaka produkter till helhetslösningar för konferensrum, hörsalar, sportbarer, gallerior, konsertlokaler, evenemangsarenor och mer ändå. Vi är ett fullsortiment företag med goda marknadskunskaper och hög ambitionsnivå inom professionell bild-, ljud- och kommunikationsteknik. Vi ser till att alla system fungerar ihop och förenar funktion med estetik.

Vi hjälper våra kunder, med allt från försäljning, installation och uthyrning, av en enstaka produkt till kompletta system för konferensrum, hörsalar, Simulatorsystem, sportbarer, gallerior och evenemangsarenor m.m.

På AA-Video är vi kända för vår noggranhet och vårt fokus på kvalitet. För oss är det viktigt att en lösning inte bara är den effektivaste, utan att den också är estisikt tilltalande. Våra tekniker har en hög yrkesstolthet och vill helt enkelt att alla kunder ska bli lika nöjda.

Berätta för oss vad du behöver, så hjälper vi med resten. Vi tar hand om allt från analys till driftsättning samt utbildning av din personal - oavsett produkt eller omfattning.

Verksamhet

Försäljning, installation, service, reparationer och uthyrning till företag, stat, kommun och landsting.

Genom engagemang, kompetens och hög servicenivå vill vi vara en långsiktig samarbetspartner till våra kunder.

Personal

Bland vår personal finns specialister inom alla våra verksamhetsområden.

Vi har produkt- och marknadskunnande inom video/data, bild, ljud, ljus, CCTV, styrsystem, digital signage, hörslingor, elektronik, datateknik, mekanik, etc. Allt för att kunna erbjuda kundanpassade systemlösningar.